Welkom bij AED-Partner

AED-Partner is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren). Hierdoor kan AED-Partner u een onafhankelijk en objectief advies geven over de aanschaf van een AED.

AED-Partner informeert en adviseert overheid, bedrijfsleven, vrijwilligers- organisaties en particulieren over het gebruik en de aanschaf van een AED. AED-Partner is ISO 9001:2008 en MVO gecertificeerd.

Omdat een reanimatiepoging heel ingrijpend kan zijn, verlenen wij direct nazorg bij onze klanten, lezen de ECG (Elektro Cardiogram) gegevens uit en maken de AED weer klaar voor gebruik. Vivon is van mening dat de levensreddende AED voor iedereen beschikbaar moet zijn en Vivon zal er dan ook alles aan doen om dit in Nederland mogelijk te maken.

Op de website vindt u alle informatie over onze producten. In onze webshop kunt u onze producten direct bestellen.

AED-Partner ondersteunt de Hartstichting, NRR (Nederlandse Reanimatie Raad), HartslagNu, Hart4All, de Stichting Reanimatie-estafette Limburg, de Nederlandse reanimatiestichting, de Stichting Heartbeat, Stichting Kies voor Leven, Het Oranje Kruis, NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening), Node (Nederlandse Organisatie Docenten EHBO) en de NVCR (Nederlandse Vereniging voor (intramurale) Coördinatoren Reanimatie).

                        

                         Reanimatiestichting

                         

NIBHV bedrijfshulpverlening                  NODE        NVCR

 

 

 

 

 

 

AED-Partner | Ekkersrijt 4301 | 5692 DJ SON | T: 0499-490016 | info@aedpartner.nl | www.aedpartner.nl